HTML

anita's life

Reklámozhatnám magam, de minek? Aki ismer, tudja mit várhat, aki meg nem, majd megtudja! ;)

Friss topikok

  • InvitelGuide: Kedves Anita! Mindenekelőtt engedd meg, hogy gratuláljak a sikeres vizsgádhoz! Szeretnék segíten... (2011.04.14. 11:27) Sikerült!

Linkblog

minden, ami történt

2011.05.28. 07:04 anita's life

Na a munka keresés még mindig tart, de remélhetőleg lassan a végére érek.Azért szar érzés, hogy napok(hetek) kérdése és véget ér a jó világ. Nekem is vissza kell állni a dolgozók világába, pedig olyan jó volt itthon. Tudom-tudom, jó lesz az is, ha lesz pénzem, csak hát már most hiányzik ez a sok együtt töltött idő az Ádival. Alig fogunk találkozni... :( De ez az élet rendje. Állítólag...

Az új ház, ahol lakunk, tök jó. Teljesen elégedett vagyok vele, simán tudnék itt élni örökre. Bár lehet, hogy csak a fél éves lakótelepi sínylődés beszél belőlem. Mondjuk a szomszédaink kicsit furák, főleg, hogy nincs kukájuk. Gondolj bele, minden pénteken kiteszem a szemetet a kapu elé, és ők sose tesznek ki semmit. Ők elviszik a szemet valahova. Vagy megeszik. Vagy nem is esznek, esetleg vámpírok????

Vettünk egy medencét is a kertbe, bár nem túl nagy, így is alig fért be. Úgyhogy napokon belül megkezdődik a strand szezon. 

Miután a 2 héttel ezelőtti ruha vásárom hatalmas sikert aratott, gondolom nem ártana  kimennem megint a piacra, de azt hiszem elég lusta vagyok. Reggel 6-ra kiérni, még nekem is durva...pedig a sok levetett ruhámtól nem lenne rossz megszabadulni. ÁÁ, de van is egy jó kifogásom: hát gyereknap lesz!! :) Na ezt gyorsan le is tudtam!!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anitaslife.blog.hu/api/trackback/id/tr852938059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása