HTML

anita's life

Reklámozhatnám magam, de minek? Aki ismer, tudja mit várhat, aki meg nem, majd megtudja! ;)

Friss topikok

  • InvitelGuide: Kedves Anita! Mindenekelőtt engedd meg, hogy gratuláljak a sikeres vizsgádhoz! Szeretnék segíten... (2011.04.14. 11:27) Sikerült!

Linkblog

Sikerült!

2011.04.13. 14:08 anita's life

 Letettem az elméleti vizsgát, persze várakozásommal ellentétben sokkal könnyebb volt, mint amire számítottam. Már csak a gyakorlati vizsga van hátra, aztán pár továbbképzés és már gyárthatom is a pöpec körmöket.

Most végre anyu is befejezte a dolgozatot, amin már hetek óta ügyködött, így végre magamévá tudtam tenni a mobil netet, mivel az invitel bekötésére szerény számításaim szerint még több hetet várni kell. Nem is értem, hogy haladhat valami ilyen lassan. Most komolyan, naponta több embernek kötnek be internetet?? Vagy hogy lehet,hogy már 2 hete megigényeltem az átkötést, és még csak időpont egyeztetés miatt sem voltak képesek felhívni.

Most,hogy nem kell már tanulnom, ideje lesz egy kis társasági életet élnem, mert nem tudom mivel megtölteni a blogomat.  

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://anitaslife.blog.hu/api/trackback/id/tr792822997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

InvitelGuide · http://www.invitel.hu 2011.04.14. 11:27:45

Kedves Anita!

Mindenekelőtt engedd meg, hogy gratuláljak a sikeres vizsgádhoz!

Szeretnék segíteni a szolgáltatásunk bekötésének megsürgetésében, ezért kérlek, hogy küldd el a neved, a bekötési címet és egy telefonszámot, amin munkatársaim elérhetnek az onlilne kukac invitel.co.hu címre. A tárgy rovatba kérlek írd be ezt a kódot: SM-000181

Előre is köszönöm a segítségedet!

Üdvözlettel
Invitel Guide
süti beállítások módosítása